..::try klik tengok::..

Tuesday, 25 October 2011

..::wordless wednesday--->>#5::..

Photobucket 
p/s maaf takdapat nak cerita apa2 pasal terlalu bz dengan report..hanya mampu meletak kan pic untuk tatapan followers MW.

with love,
Photobucket

Monday, 10 October 2011

..::releast tension after 3months::..

Photobucket 
dah dekat seminggu tak update blog..baru lepas install software rest kejap nak update blog....macam2 kerja buat..bz dah tentu2 lah..heheheh..nak menghadap penyelia lagi...final projek tergantung2 lagi ni..hehehe...tapi jgn pening2....tetap chill...heheh..meh tengok new pic MW...
.
.
.
in pyjamas..baru dapat bilik nak tidur..heheh



.
.
.
on the way to tampin..mandi kolam n karaoke..heheh









.
.
.
gembira2 gak final projek jgn lupe..okeh..heheh...


with love,
Photobucket

Thursday, 6 October 2011

..::new born kat tingkat 5::..

Photobucket 
dah lama tak update blog...bz sangat sebab baru daftar masuk adtec...ni nak kasi tgk new born kat tingkat 5...sem ni MW  duduk tingkat yang paling tinggi pasal campur aras bawah semua jejaka2 yang duduk..
meh2 tengok hemster-hemster MW yang dah besar n dah terberanak nie..hehehe...






with love,
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..