..::try klik tengok::..

Friday, 30 December 2011

zeroempty ~~| chat box lain selain cbox.ws---->fibox.ws |

Photobucket 
Dah lama xjalan2 tengok blog orang len cari gadget n widget...tadi tetibe jumpe sesuatu yang lagi menarik dari cbox...iaitu fibox...kalau nak try klik cini..nieh meh tengok contoh dia...tapi FI pon lom try gune..tapi tgk orang lain gune macam ok..so nnt kalau ader mase lebih FI akan setting tukar pakai fibox nie...huhuhu
.
.
.
.
.
.
selamat mencuba..

with love,
Photobucket

Thursday, 29 December 2011

zeroempty ~~| Bertukar Dari ShoutMix kepada Cbox.ws |

Photobucket 
masuk ke tahun baru semua nak barukan....so nieh FI nak kasi tau yang shoutmix kiter akan expired..so jom tukar sebelum dia expired..bertukar kepada cbox.ws..(klik utk daftar)..xsusah cara dia senang je mcm shoutmix...n jangan risau kalau2 takot nak kene buat kene setting semula korang punya cbox 2....
.
.
.
.
FI  dah pon daftar..so korang bila lagi..jangan nanti orang datang nak bw pon korang semua xtau...so cepat sebelum new years..tgk nie FI dah pon siap buat yang sendiri punya..ngeh3..
.
.

selamat mencuba..kalau xtahu buat boleh tanya dengan FI..(fariza ismail)..huhuh

with love,
Photobucket

Tuesday, 27 December 2011

zeroempty ~~| Azam Tahun 2012 |

Photobucket 
Lagi empat hari menjelang tahun baru..tahun 2012 dan meninggalkan tahun 2011..1st sekali sebelum nak buka cerita pasal azam tahun baru meh kita imbas kan apa yang dah kita lalui sepanjang tahun 2011 yang penuh dengan suka duka...
.
.
pada tahun 2011 MW telah kehilangan ramai orang yang MW sayangai,antara nya ialah moyang kesayangan kami. Yang pergi pada hujung bulan 11 tahun ni. kehilangan bukan bermakna hanya kematian kan...tahun nie juga MW tamat belajar sekaligus berpisah dengan kawan-kawan yang selama nie berjuang sama-sama untuk mendapatkan diploma kemahiran teknologi komputer sistem...ini bermakna selepas ni kami akan bertarung untuk menempuhi kehidupan dialam pekerjaan lah pula kan...
.
.
kalau nak diceritakan pengalaman sepanjang tahun 2011 banyak sangat...tapi azam tahun lepas dah pun tercapai...cuma azam tahun baru je masih tgh fikir apa yang MW nak capai???korang semua dah ada azam ker???bukan cik abg yang bernama azam tau...tapi AZAM untuk tahun 2012..kalau ada nak kene cerita ker kan??risau juga bercerita bagai nak rak last skali azam 2 lansung xgerak....hahah
.
.
so tahun nie MW  ada azam..tapi kalau nak tahu apa azam MW tunggu azam 2 tercapai dulu okey..xley cerita sekarang pasal takut azam 2 basi dan xgerak2..hahhaha....pape pon MW doa kan supaya azam korang tercapai okeyyy...

with love,
Photobucket

Monday, 26 December 2011

zeroempty ~~| Entri zeroempty yang ke-100 |

Photobucket 
yeahh pada usia 4bulan 2minggu 6hari blog ZEROEMPTY dah ada 100 entri dalam tak sedar..xsangka plak rupa2 nyer rajin jugak MW menaip entri...hahaha..dulu bukan xnak lagi buat blog leceh lah xreti nak buat entri lah apa lah...atas sebab kene mengajar orang berblog MW dah start berblog...huhuh..tq lah pada yang dah memaksa MW..hahaha
.
.
dan MW nak ucap kan time kasih kat semua blog yang dah MW lawat n follow tutorial dorg...kalau xder tuto 2 mungkin blog nie masih pakai template,wallpaper n gadget biasa jek...tapi blog nie masih banyak lagi yang nak ditambah...entri pun masih belum mampu menarik ramai orang masuk dan meninjau2...
.
.
MW juga nak berterima kasih pada 151 follower blog MW yang sudi follow n baca semua entri yang MW update...thank you very much...love u all...

with love,
Photobucket

Sunday, 25 December 2011

zeroempty ~~| Tempahan Header Percuma!!! |

Photobucket 
dah lama xtukar header untuk blog...so tibe2 ada mood nak edit pic tapi belum siap lagi...
so ada sesiapa nak mintak MW  wat kan header x???kalau nak sediakan satu entri...10 yang terawal je MW akan buatkan letak gambar yang korang nak skali k...kat bawah ni contoh...kalau nak banyak lagi contoh boleh tengok dekat SINI ....
.
.
.
MW akan buat mengikut permintaan kamu semua okehhh!!!
.
.
.





with love,
Photobucket

Friday, 23 December 2011

zeroempty ~~| 1st GiveAway by Anis and Aina |

Photobucket 
setelah sekian lama xjoin giveaway hari ni masa blogwalking ternampak satu GA yang menarik n apa lagi terasa nak join pulak..hehehe...so MW dah buat satu entri untuk GA nie..sapa2 nak join silakan...
.
.
KLIK PADA BANNER
Hadiah-hadiah dia pon menarik nak cuba nasib mana lah tau kot2 nak tersangkot plak kan...hehehe...cepat sebelom terlambat okeh..bubye..

with love,
Photobucket

zeroempty ~~| tidur dimusim hujan #2 |

Photobucket 
okeyy sekarang ni meh tengok yoona pulak tidur..tidur atas bantal baru lepas bace paper..hahahah...


sibin tidur dalam bilik..maklom lah anak dara..hahaha...


tu min ho dengan yun bin...bergulung2 tidur nya....kemain sejuk lagi...


tengok punya syok tidur sampai nak jatoh katil dah hah...jage2 yun bin...






kecian si bin hidung dia tersumbat tidur sampai kene bernafas guna mulut..tu pon MW dah letak balm kasi berangin cikit hidung dia...



with love,
Photobucket

zeroempty ~~| tidur dimusim hujan #1 |

Photobucket 
gelagat sarang yang enak dibuai mimpi...makin lebat hujan makin lena dia tido sampai xsedar nyawa..hahaha..meh tengok gambar2 yang dah MW snap..

tengok lah 2 perot dia....kekenyangan..kalau makan nak makan sesorang..macam mane xmacam perot lembu...ni kalau usik perut dia siap lah dia akan kasi kick..hahaha..selalu dia akan kene buli..untuk buat dia bersuara MW akan geletek perot dia sampai dia bersuara..hahah


sarang nie bukan pendiam tapi mungkin ada masalah suara..pasal kalau dia lapar atau x dia xkan bersuara melain kan tetiba dia sendiri nak bersuara....heheh





tengok lah 2 tempat tidur dia macam mana..kemain lagi dia pilih...


with love,
Photobucket

zeroempty ~~| freebies kapel |

Photobucket 
okeyy..ni entry yang ke 4 buat hari ni..tetiba rajin nak update entri kan...tak pelik pasal dah 3 bulan dah blog nie bersawang tanpa owner dia...hari yang amat membosan kan so jejalan dan meninjau2 blog orang lain..mana lah tau kot2 ada benda yang boleh share sesama kan...so masa blogwalking tadi terjumpa plak freebies kapel yang amat lah comel kat blog APIT ..(klik kalau2 korang pon nak usha sama)
.
.
.
.
.
.
sweet kan...hahaaha...teringat kat seseorang plak bila tengok doodle nie..apit pesan kalau nak amik doodle nie boleh tapi tolong buat entry ringkas..so entri nie khas untuk apit pasal MW dah amik doodle 2..heheheh..

with love,

Photobucket

Thursday, 22 December 2011

zeroempty ~~| akibat berhujan |

Photobucket 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
paham kan apa maksud dia????akibat dari hujan sibin , yun bin n yoona dah kene selesama..asyik bersin2 je...kecian nak tidur pon terpaksa bernafas guna mulut..tiap2 hari kene sapu balm kat hidung untuk mudah kan dorg bernafas...pengajaran dia jangan main hujan lagi..okehh!!!hihihi

with love,
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..