..::try klik tengok::..

Monday, 10 September 2012

Majlis Hari Raya IT HQ Mydin Mohamad Holding BHD 2012

Photobucket 
seharian bergembira dengan kawan-kawan sekerja..sempena majlis sambutan hari raya untuk IT department..so dah sampai masa untuk upload semua pic sepanjang majlis berlansong...hihihi.
.
.
kita mulakan dengan menu kita dulu..hihi..xsure siapa yng buat xnak komen lelebih nanti ada yang sentap kalau tersalah cakap....hahaha..tapi boleh tahan lah..hihihi
.
kuih-kuih ni xsilap export dari mall kat bawah je..maklom lah retail katakan..hihihi.
.
menu-menu lain satay,kuah kacang,nasi impit,rendang,lemang dan nasi ayam..biasalah menu raya-rayakan..hahah...
.
ni pulak dara dan mak dara tengah menyantap..hihih..dari tadi asyik merasa je...masing2 dok tunggu dari pagi nak pulun makan puas2..hahaha..
.
.
opssss tunggu dulu jangan makan dulu...belum baca doa..hahaha..yang nie pulak teruna dan bapak teruna..hahahxkurang posing masing2...
.
gadis digi..ini bukan sebarang iklan....posing with amy and farhana
.
.
yeahhhh time to eat..pulun sima pulun...dah xpedulik ngan orang lain..janji perut didahulukan..hihih
.
snap cikit with teammate..hafiz,shima,fakrie,abgg pejal,amy dan iskandar....
. 
.
action please!!!hahahah
.
sambil-sambil menunggu waktu makan..snap2 lah ape lagi....kodak bukan kene bayar pon kan...hah amik lagi..hihihhi..like3x..
.
banyak sangat pic xmampu nak upload semua..so just uplaod yang sedap mata memandang je lah kan..so stay tune for my next post..huhuhu..bubye..
SELAMAT HARI RAYA!!!

With Love Pija
a.k.a
Photobucket

Saturday, 8 September 2012

zeroempty::. | Polkadot !!

Photobucket 
hobi masa lapang pija dengan mak buat kuih...heheh..so bila dah start buat kuih dah xingat orang kiri kanan..sampai ayah cakap dua beranak ni dah start dah buat kerja dorang....heheheh..(okeh lah 2 dari merayap keluar xtentu hala macam orang lain kan)hihihi
.
.
mula-mula buat macam xberapa nak jadik sangat..tapi dah try 2 3 kali akhir nya jadik jugak...hihihi
.
tada ni lah hasil nyer....comel x??hikhikhik...kalau nak resepi nanti pija kasi..pic polkadot yang xjadik xley upload nanti calon bakal makmertua tgk xjadik pulak nak buat menantu..hahahahh
. 
.
next kuih pija akan upload lagi pic...macam2 lagi aktiviti pija and mak kat rumah..hihihi..kadang2 ayah dah naik pening tgk aktiviti kitorang(pening sebab rumah akan dipenuhi barang2 kitorang)hahahahaha..

with love pija
a.k.a
Photobucket

Thursday, 6 September 2012

zeroempty~~|| Dendang Perantau

Photobucket 
buat kali pertamanya beraya seorang diri diperantauan kerana berkhidmat untuk company..hahah(konon2 lah)hati manalah xsebakkan pagi raya dengar takbir sorang-sorang sambil tengok orang berjalan menuju masjid.....tapi xpe tu semua pengalaman...
.
.
ni gambar dipagi hari raya bersama hafiz , iqbar dan syazwan..walaupun kerja tapi still ada rendang dan ketupat dipagi raya untuk kami yang berkerja nieh...hihihihhih
.
.
yang ni pulak gambar sebelum semua orang balik kekampung bercuti raya...hahah..sedih jugak memikirkan keseronokkan orang yang nak balik kampung nieh...tapi xper sabar..next years take your turn untuk standby raya yerk..hahahhh..pija dah lepas...hihihi 
.
.
yang ni seminggu selepas raya...masing bawak bekal and makan sama..semua ada..rendang ayam,rendang daging,nasi impit dan lemang....kuih raya xpayah ceritalah..dah habis kene makan kat dalam office lagi dah..hahahah(kaki makan semua nyer)
.
.
posing cikit dipagi raya kedua with my bff lah...zira...lama xjumpa so snap2 lah cikit...hihihih

.
.
okeh lah next post pija akan post pasal potluck IT Department next week baru buat..hihihi...n lagu nie memang kene dengan pija yg beraya dperantauan..hahah..selamat hari raya maaf zahir dan batin jika sepanjang berblog nie ada menyakit kan hati sesiapa yang baca blog ni...




with love pija
a.k.a
Photobucket

zeroempty~~|| Hacked by Hollywod ??

Photobucket 
agak suspend kan pija punya tajuk post hari ni kan??tapi betul xtipu...blog zeroempty macam dah kene hacked...tapi apa lah yang ada dalam blog nie..nuffnang pon xjalan sangat macam blog2 orang lain...semua yang blogwalking dalam zeroempty ni semuanya artis hollywood...xcayakan okeh meh pija kasi tunjuk screen shoot cikit...kalau korg tangok pon pecah perut gelak..atau xtau lah kot2 ada yang cuba nak bergurau kat blog pija yang xseberapa nieh....



terima kasih sebab melawat blog pija..tapi jangan lah bergurau macam nieh kan....pape pon selamat hari raya next post pija update pasal hari raya pija diperantauan...hukhuk..

with love pija

a.k.a

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..