..::try klik tengok::..

Sunday, 25 March 2012

zeroempty~~| yang aku tahu..(layan)

Photobucket 
one more...just feel the song..huhu
.
.
.
.
Sayang kamu ada dimana
Hari ini tak ada kabarnya
Sayang kamu ada dimana
Jawab saat diriku bertanya

Kini engkau telah berubah
Kau tak seperti yang biasanya
Kini engkau telah berubah
Kau tak seperti yang biasanya

Yang aku tau
Dulu kau tak begitu
Tapi sekarang engkau berubah
Kau membuatku terluka
Apa diriku bersalah

Yang aku tau
Kamu menyayangiku
Namun sekarang kau tidak lagi
lyricsalls.blogspot.com
Kau tinggalkan ku sendiri
Diatas putaran bumi

Kini engkau telah berubah
Kau tak seperti yang biasanya
Kini engkau telah berubah
Kau tak seperti yang biasanya

Yang aku tau
Dulu kau tak begitu
Tapi sekarang engkau berubah
Kau membuatku terluka
Apa diriku bersalah

Yang aku tau
Kamu menyayangiku
Namun sekarang kau tidak lagi
Kau tinggalkan ku sendiri
Diatas putaran bumi 

with love,

Photobucket

zeroempty~~| yakin cintu mu ku dapat..(layan)

Photobucket 
bosan2 layan kangen band tengah2 malam...sambil2 update post..huhu.jom layan...
.
.
.
.
Langkah kakiku semakin susah
Saat dirimu hakimi hatiku
Namun ku coba selalu mengalah
Kulakukan demi cinta

**
Aku menunggu dan terus berharap
Dan aku bertahan hingga datang gelap
*www.musikji.net
Hingga suatu saat tubuhmu kudekap
Yakin cintamu kudapat

Reff:
Meski kau selalu menyakiti aku
Kucoba bertahan walau sakit hati ini
Kupaksakan dan aku percaya
Suatu saat nanti kau akan mengerti
Bahwa cintaku ini takkan mati

Back to **
Back to Reff 

with love,
Photobucket

Saturday, 24 March 2012

zeroempty~~| ikon ILJTM yang berkerjaya

Photobucket 
bangun pagi2 lagi dah mengadap laptop...men muka buku sat..pas 2 tiba ada seseorang yang xdikenali add pija sebagai admin alumni dan bekas pelajar ILJTM...(terkejut jap..lala)..xlengah2 terus je massage tanya kenapa dan siapa...(macam edisi siasat)...
.
.
nak tahu siapa kah dia??Bos admin ILJTM encik Azizan Za..wahhh!!!untung lah pagi2 dah dapat berborak dengan orang pangkat besar ni..bukan selalu....ok tujuan dia nak pija add semua kawan2 bekas ILJTM masuk group 2.....sambil 2 dia tanya la pija dah kerja belom...kerja apa dan buat apa...dan kenapa pilih untuk kerja jauh dari rumah....pija pon cerita lah satu2....
.
.
dan Encik 2 puji pija nak tau dia cakap apa????tengok bawah..
.
.
fariza contoh ILJTM yg bekerja "the right courses, the right job, the right post and the right salary..."
.
.
pas 2 dia mintak some pic pija tengah bekerja untuk dimasukkan dalam buletin ikon yang berkerjaya...bangga nya pagi2 lagi dah cakap macam 2... xsia2 kan berpenat lelah ada sikit pujian...k lah cau cincau dlu...
.
.
with love,
Photobucket

Friday, 23 March 2012

zeroempty~~| duit tepi...

Photobucket 
okeh setelah mengadakan rundingan malam tadi bersama myroomate a.k.a my ex hostelmate...hhahahaha...plan2 nak buat duit tepi cikit bagi menampung poket kami dihujung bulan selain daripada bergantung kepada duit gaji...gaji kami xder lah besar sangat..cukup2 makan je orang cakap kan..tapi 2 kan rezeki yang allah dah tetapkan...so terimalah apa ada dan usaha  lagi selagi muda...
.
.
huhuhuhuh...dah pandai bercakap kan...mungkin bila hidup diatas kaki sendiri barulah kita pikir untuk berusaha dan rasakan betapa susahnya hidup ni...tapi hidup misti ada impian untuk kita capai....okeh berbalik pada duit tepi yang pija nak buat ni...
.
.
promote barang2 kereta...harga boleh nego lagi...pasal supplier myroomate yang carikan...asal dia keje ngan mitshubishi...so lepas nie blog pija akan promote 2,3 barang yang harga boleh tahan lah untuk korang yang suka touch-up kereta...contoh macam sport-rim and tinted....nanti pija upload picture...nak nasihat pasal kereta pon boleh...huhuhuh(lari bidang cikit sejak kawan ngan budak auto nieh)
.
.
and kalau2 lah kan korang xcident..nak kelim insurans..pon kami ley tolong buat kan...kalau nak nasihat jek pon boleh...apa2 pon next post pija akan kasi tau lebih detail...okehh!!!kalau minat nanti pija kasi no fon....

with love,
Photobucket

Thursday, 22 March 2012

zeroempty~~|perubahan zeroempty??

Photobucket 
perubahan???misti pening kan ape yg pija nak ubah untuk zeroempty...actually dari tiga bulan lepas zeroempty lansong tak diendahkan..huhuhu...kecian...blog lain dah up to date..tapi zeroempty still berwajah kusam n lame...tapi bila nak ubah??adoiii ni soalan cepu emas...
.
.
bukan xnak ubah dalam masa terdekat nie..tapi pija xder masa..mungkin wat mase nie pija pikir dulu nak tukar tema ape...okehhh...n pija p cari bahan cikit nak lawa kan zeroempty ni..xlah empty mcam name blog nie kan..hahahaha...tema ape yg sesuai??any suggestion??nanti pija akan pertimbangkan...huhuh...
.
.
pastu kale ape yg sesuai..tapi rase nak ubah dari kale pink go to coklat...ok x???xder idea lah..nanti pija nak edit some pic dulu...so nanti kan perubahan zeroempty okeh...lalalal..k la bubye..
.
.
with love,
Photobucket

Tuesday, 20 March 2012

zeroempty~~|kerjaya n kedekot???

Photobucket 
hampir 3 bulan dah pija xupdate apa2 kat blog...bukan xnak update tapi kerjaya baru nak naik so bz berkerjaya orang ckp..hahahah.....dalam masa 3 bulan nie dah macam2 yang jadik..syukur alhamdullillah masih lagi bernyawa..(walaupon nyawa2 ikan..hukhuk)..so buat masa sekarang kita fokus pada kerjaya..okehhh...!!!cinta next..
.
.
.
sepanjang 3 bulan nie..baru pija perasan nak mulakan hidup ni susah sangat kalau xde yg membantu lansong...orang kate boleh bawak bergadai lah kalau terdesak...kalau pakwe leh gadai dah gadai sekali..hahaha...setakat nie alhamdullillah pija dah hampir stabil...
.
.
.
orang cakap kalau dulu mak ayah tanggung makan men amik jek ape nak kan...bila dah berdiri atas kaki sendiri mula lah jadik kedekot...semua nak catu...(dulu marah sgt ngan orang kedekot..sekarang baru paham kenapa)....naik kereta pon sanggup xpasang air-cond nak jimat nyer pasal...hahahaha...lucu kekadang kalau pikir2 kan balik.....
.
.
.
pija citer sampai cini jek..melepaskan rindu untuk berblog..huhuh...next time pija update something new n owesome..okehhh...

with love,
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..