..::try klik tengok::..

Friday, 30 September 2011

..::Hari-hari terakhir::..

Photobucket 
patutlah rasa macam sedih semacam je nak pergi kerja hari ni..rupa-rupanya hari ni lastday lah MW dekat Medan Infodesa Pamah Kulat..3bulan duduk kat sini..macam-macam juga lah yang jadi..heheh..tapi serius sedih betul hari ni...ahad dah nak balik melaka..

ermm pape pun terima kasih pada pengurus M.I.D sebab kasi MW prektikal kat sini..tak der pape yang special pun yang boleh MW tinggalkan sebagai kenangan kat sini..so MW edit satu pic untuk M.I.D..
.
.
.

p/s sedihnyaaa....

with love,
Photobucket

Tuesday, 27 September 2011

..::cemburu melanda diri::..

Photobucket 
tengok apa yang yun bin buat??lidah dia terjelir keluar..hahah..anak dara ni sebenarnya tengah cemburu..dia dengan su bin asyik duduk dalam bilik je..taknak keluar-keluar..tapi ni pic yun bin je..su bin keluar makan kat dapur..hahaha
.
.
.





sampai tertidur kat mesin jahit mak..punyer lah tak nak berkawan...



ta-daaaa...ni lah dia sebab kenapa yun bin cemburu sampai macam 2 sekali..hehehe..sebenarnya yang kat bawah ni lah sa-rang..kucing jantan yang MW  jumpe tepi masjid..hehehe..comel dan pintar..payah betul nak serasi kan yun bin n su bin ngan sa-rang ni...


p/s kawan-kawan lah nanti mak ngan ayah kasi makan banyak2 hehehe


with love,
Photobucket

..::rindunya dengan Encik Awang n anak10x::..

Photobucket 
ini lah encik awang yang MW cakapkan..gold hemster..heheh..dia ader 11 ekor anak..hebatkan???memang teramatlah hebat..awang punya "orang rumah" chery...tapi dah mati..cian anak-anak dia jadi anak yatim...









p/s rindu sangat2 kat awang n baby10x...awang sekarang dekat rumah aunty sara..takboleh bawak balik raub nanti kena makan dengan yun bin , se bin , min ho , yuna , o-bok , abang , kuring n yang terbaru sa-rang..


with love,
Photobucket

..::edited by me lah::..

Photobucket 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

p/s jiwa tengah rajin nak buat benda alah ni..


with love,
Photobucket

Monday, 26 September 2011

..::editing time::..

Photobucket 
Lega lepas semua benda dah selesai..sekarang ni cuma tinggal final projek je lagi yang belum selesai..dan disebabkan dah macam lega sikit hari mood edit header datang..hahahah..tapi cantik pun..biasa je..

.
.
.



with love,
Photobucket

Friday, 23 September 2011

..::Hari yang ditunggu tiba>>spotcheck!!::..

Photobucket 
Dari awal bulan lagi MW tunggu..tak tiba juga..kawan-kawan lain semua dah dapat inform bila akan dikunjungi oleh pegawai pelawat latihan sambil kerja...jam 3.50 petang tadi MW dapat satu panggilan dari Encik Munir dari ILP kuantan tempat belajar lama MW yang dia akan datang melawat MW..hehehe..excited nya..

Dia akan datang hari isnin ni bersamaan 26hb sept 2011 jam 11 tengahari..dia pesan supaya buku log kene ada cop untuk setiap 2 minggu dan suruh pengurus tandatangan sekali..hehehe..siapkan semua dokumen yang kena ada untuk lawatan dia tu nanti..

pejam celik pejam celik dah pun tiga bulan MW OJT...tak sabar nak balik melaka..3 bulan lagi nak tamat belajar..dan keluar bekerja...hehehe...k lah tak nak bebel-bebel lagi..time untuk balik kerja..bye2..

with love,
Photobucket

Thursday, 22 September 2011

..::bahasa jiwa bangsa::..

Photobucket
hahaha...tiba-tiba terasa nak komen pasal satu benda yang kerap-kerap sangat MW tengok dekat dalam fb..nak tau apa???penggunaan bahasa dikalangan remaja-remaja sekarang...mula-mula baca masyallah...ayat pendek tapi ambil masa dekat 5minit nak pahamkan ayat yang ditulis tu...

pagi tadi MW tengok tv MHI dorang pun bercakap hal yang sama..ayat terlalu ringkas sampai tak paham..konon-konon nya nak buat ayat yang boleh kelihatan comel++gedik..tapi tak semua orang paham...pada dia comel..tapi pada orang lain????macam-macam kena kutuk..free je kan???mari kita tengok contoh yang MW dapat :







kalau tak jelas boleh klik gambar dan baca...bahasa jiwa bangsakan???

p/s agak-agak lah kan PM kita nak tak tambah subjek khas untuk ajarkan bahasa jiwa bangsa ni??

with love,
Photobucket

Wednesday, 21 September 2011

..::sony ericson mix walkman::..

Photobucket 
2 3 hari ni MW tak ada idea nak update entri..habis dah tak tau nak update apa so MW pun bukak google terjah gambar...sambil-sambil tengok pic tu MW ternampak pulak sesuatu yang berkenan dihati..dari mata turun terus kelubuk hati lah orang kata..heheheeh..
.
.
.
nak tahu apa?????ni dia sony ericson mix walkman..cute n cantik..MW amik sepasang lah...untuk MW n my little adik ct sara..(adik kat adtec)...MW amik warna hitam n grey..

jeles dengan kak ina[onenanina] n yatt[mizsizuka] sebab diaorang pakai nset C3 couple..hihihi..so kak ina n yatt jangan jeles ye..hihih


p/s beli pun sebab nset sekarang dah black out masuk air hujan..maklum lah rider maut..hehe


Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..