..::try klik tengok::..

Wednesday, 30 November 2011

..::2 week from now::..

Photobucket
misti tertanya2 kan apa yg 2week from now kan??2 minggu lagi sebelum tamat belajar..wah macam xpercaya kan sekejap jek...
.
.
.
1st and all ofcoz lah happy dah nak tamat belajar n xder satu paper pon kene extendkan..kira lega lah...sekarang just tunggu pembentangan final projek..everything dah ok just tinggal nak touch-up cikit kasi hensem..hahahaha....tengok pic bawah ni MW kasi tengok cikit intro sistem final projek kitorg..
.
.
.
.
.
2nd feel sad coz dah nak berpisah ngan kawan2 seperjuangan...mcm2 kerenah sepanjang 1tahun 6 bulan bersama nie...kalau nak di ceritakan xpenah habis...hope walaupun dah habis belajar jgn lah lupe kawan2...and kalau ader mase (ofcoz ada) kita buat reunion gempak cikit okehhh....
.
.
.
.
.
3rd nak cari kerja lorhhh....pening pikir kan nak kerja ape lepas nieh???n somebody help me find a suitable job for me plzz..hehehe...pendek kata dalam 2minggu lagi semua akan berubah..berciap2 untuk cari kerja...that's all i want to tell , what i feel right now...

with love,
Photobucket

..::perginya seorang insan menyahut seruan ilahi::..

Photobucket 
tanggal 25hb 11 2011 pergi nya seorang insan yang amat MW sayang...iaitu moyang MW kerana sakit tua..ajal maut ditangan tuhan...
.
.
.
bila nyang dah xda teringat dulu kecik2 time nak pergi sekolah...kalau mandi nyang misti soh mandi air sejuk..dia cakap mandi air sejuk badan segar..nnt cepat besar..pergi sekolah balik sekolah nyang hantar kan separuh jalan...time 2 mak dalam pantang bersalin kan adik yang no 3...
.
.
.
kalau balik kg pergi umah nyang kitorg berebut2 nak main buaian..xsempat2 nak turun kereta...main buaian sampai xigt pagi petang...sampai ada yg merajuk2 xdapat main...kalau nak cerita semua nya xhabih...
.
.
.
semoga roh arwah nyang ditempatkan dengan orang2 yg beriman..al-fathihah...

with love,

Photobucket

Wednesday, 23 November 2011

..::malam Pra-Graduasi Semester 6????::..

Photobucket 
Disebabkan oleh kesibukkan xsempat nak buat wordless wednesday semalam...mmg xboleh nak wordless sgt semalm pasal banyak bnde yang nak dicakapkan..hahaha...apa yang speechless sgt 2 nak tau???semalam malam pra-graduasi untuk semester last...tapi majlis xberapa memberansangkan....sebab majlis lebihkan kepada yg belum graduasi...pape pon thanks sebab invite MW n THE GANG...jom tengok gambar yang sempat posing malam td.....
.
.
.



















p/s next sem please make it more fun...walaupon kitorg dah habis..

with love,
Photobucket

Saturday, 19 November 2011

..::swim n drink::...

.Photobucket 
waaaaa....blog dah bersarang...huhuhu...terlalu bz dengan macam2 heheh..paham2 jek lah...tapi hari ni teramatlah penat berswimming dengan ct sara n the others..(paham2 je lah k..)meh tgk gambar yang sempat snap2 tadi...





















penat seharian camping...so tonight sleep early...esok nak bertolak balik melaka..bye..sweet dream..

with love,
Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..