..::try klik tengok::..

Saturday, 11 August 2012

zeroempty~~|| Majlis Iftar IT Department (Mydin) 2012

Photobucket 
alhamdullillah dah hampir tamat bulan ramadhan dalam kita xsedar....tinggal lagi seminggu lagi menjelang hari raya aidilfitri yang kita nanti kan setelah penat berpuasa....so macam mana persiapan untuk raya kali ni???baju raya dah ada ke belum??kasut raya...dan yang paling menjadi kegemaran kanak2 ialah duit raya...hoyehhhhh!!hihihi
.
.
dalam orang lain gembira nak balik kampung untuk raya pija je yang xhappy..pasal tahun ni kene keeja lah...adoiiiii....xpe2 tahun depan ada raya lagi kalau panjang umur..insyaallah...2 3 hari yang lepas IT department Mydin HQ  buat majlis iftar berbuka puasa bersama2 termasuk lah tuan director kami Sir Malik..okeh2 macam biasa lah jom tangok pic2 yang sempat snap2 masa majlis iftar di PICC putrajaya..(orang lain yang snap..kihkihkih)
.
.
ini lah mr.IT director kami Sir Malik Murad Ali with his wife IT manager Madam Sandra..

.
.
yang ni pulak pija punya boss lah...Mr.Kevin Thomas
.
.
yang sapa lagi..pija n shima lah....hehehh..
.
.
IT Guys...muka kekenyangan melepaskan geram dengan kambing panggang..hikhik..
.
.
oittt...camera over here lah..hihihi

hope next year masih di Mydin untuk iftar together2 lagi....sekian!!

lots of love:
Photobucket

2 comments:

mama aini said...

assalam fariza..salam ramadhan dear..bestnya dapat makan sedap2 !!!..he2x..
kesiannya kena bertugas waktu raya..saba jelah kan..

fariza ismail said...

terima kasih mama...lama xdengar berita dari mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..