..::try klik tengok::..

Wednesday, 30 November 2011

..::2 week from now::..

Photobucket
misti tertanya2 kan apa yg 2week from now kan??2 minggu lagi sebelum tamat belajar..wah macam xpercaya kan sekejap jek...
.
.
.
1st and all ofcoz lah happy dah nak tamat belajar n xder satu paper pon kene extendkan..kira lega lah...sekarang just tunggu pembentangan final projek..everything dah ok just tinggal nak touch-up cikit kasi hensem..hahahaha....tengok pic bawah ni MW kasi tengok cikit intro sistem final projek kitorg..
.
.
.
.
.
2nd feel sad coz dah nak berpisah ngan kawan2 seperjuangan...mcm2 kerenah sepanjang 1tahun 6 bulan bersama nie...kalau nak di ceritakan xpenah habis...hope walaupun dah habis belajar jgn lah lupe kawan2...and kalau ader mase (ofcoz ada) kita buat reunion gempak cikit okehhh....
.
.
.
.
.
3rd nak cari kerja lorhhh....pening pikir kan nak kerja ape lepas nieh???n somebody help me find a suitable job for me plzz..hehehe...pendek kata dalam 2minggu lagi semua akan berubah..berciap2 untuk cari kerja...that's all i want to tell , what i feel right now...

with love,
Photobucket

1 comment:

mama aini said...

tahniah dah tamat belajar !!!.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..