..::try klik tengok::..

Monday, 7 November 2011

..::Selamat Hari Raya Aidiladha::..

Photobucket 
Apa-apa hal pon MW nak ucapkan selamat hari raya aidiladha untuk semua followers..dah hampir barape minggu tak update blog..meh tgk gambar MW melemang sehari sebelum raya..nak kata pandai tak jugak..terkial2 gak lah nak masukkan daun pisang dalam buluh..hahaha


tengah test lemang dah masak ker belum..sampai habis sebatang test nya hahahah..



even demam semangat nak melemang tu ada..pagi2 dah bangun g menyebuk..hahah..


with love,
Photobucket

3 comments:

MaMa AiNi said...

salam aidiladha dr mama mama buat MW..ha2x..pandainya masak lemang !!..mama tak pandai..hu2x..

hoyahadis said...

wah bestnye..seumur hidup tk pernah bakar lemang..teringin..tp tk tau stepnye.(^_^)

salam kenal..
hoyahadis

miss wh0 said...

hehehe...nak belajar nnt dtg lah rumah..xlah pandai sgt tpi boleh lah cikit2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..