..::try klik tengok::..

Tuesday, 20 March 2012

zeroempty~~|kerjaya n kedekot???

Photobucket 
hampir 3 bulan dah pija xupdate apa2 kat blog...bukan xnak update tapi kerjaya baru nak naik so bz berkerjaya orang ckp..hahahah.....dalam masa 3 bulan nie dah macam2 yang jadik..syukur alhamdullillah masih lagi bernyawa..(walaupon nyawa2 ikan..hukhuk)..so buat masa sekarang kita fokus pada kerjaya..okehhh...!!!cinta next..
.
.
.
sepanjang 3 bulan nie..baru pija perasan nak mulakan hidup ni susah sangat kalau xde yg membantu lansong...orang kate boleh bawak bergadai lah kalau terdesak...kalau pakwe leh gadai dah gadai sekali..hahaha...setakat nie alhamdullillah pija dah hampir stabil...
.
.
.
orang cakap kalau dulu mak ayah tanggung makan men amik jek ape nak kan...bila dah berdiri atas kaki sendiri mula lah jadik kedekot...semua nak catu...(dulu marah sgt ngan orang kedekot..sekarang baru paham kenapa)....naik kereta pon sanggup xpasang air-cond nak jimat nyer pasal...hahahaha...lucu kekadang kalau pikir2 kan balik.....
.
.
.
pija citer sampai cini jek..melepaskan rindu untuk berblog..huhuh...next time pija update something new n owesome..okehhh...

with love,
Photobucket

1 comment:

Inthenameoflove said...

oi ko keje per skang ??/
perhhh buzy bebenoh yer kamo0 tengku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..