..::try klik tengok::..

Friday, 23 March 2012

zeroempty~~| duit tepi...

Photobucket 
okeh setelah mengadakan rundingan malam tadi bersama myroomate a.k.a my ex hostelmate...hhahahaha...plan2 nak buat duit tepi cikit bagi menampung poket kami dihujung bulan selain daripada bergantung kepada duit gaji...gaji kami xder lah besar sangat..cukup2 makan je orang cakap kan..tapi 2 kan rezeki yang allah dah tetapkan...so terimalah apa ada dan usaha  lagi selagi muda...
.
.
huhuhuhuh...dah pandai bercakap kan...mungkin bila hidup diatas kaki sendiri barulah kita pikir untuk berusaha dan rasakan betapa susahnya hidup ni...tapi hidup misti ada impian untuk kita capai....okeh berbalik pada duit tepi yang pija nak buat ni...
.
.
promote barang2 kereta...harga boleh nego lagi...pasal supplier myroomate yang carikan...asal dia keje ngan mitshubishi...so lepas nie blog pija akan promote 2,3 barang yang harga boleh tahan lah untuk korang yang suka touch-up kereta...contoh macam sport-rim and tinted....nanti pija upload picture...nak nasihat pasal kereta pon boleh...huhuhuh(lari bidang cikit sejak kawan ngan budak auto nieh)
.
.
and kalau2 lah kan korang xcident..nak kelim insurans..pon kami ley tolong buat kan...kalau nak nasihat jek pon boleh...apa2 pon next post pija akan kasi tau lebih detail...okehh!!!kalau minat nanti pija kasi no fon....

with love,
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..