..::try klik tengok::..

Saturday, 24 March 2012

zeroempty~~| ikon ILJTM yang berkerjaya

Photobucket 
bangun pagi2 lagi dah mengadap laptop...men muka buku sat..pas 2 tiba ada seseorang yang xdikenali add pija sebagai admin alumni dan bekas pelajar ILJTM...(terkejut jap..lala)..xlengah2 terus je massage tanya kenapa dan siapa...(macam edisi siasat)...
.
.
nak tahu siapa kah dia??Bos admin ILJTM encik Azizan Za..wahhh!!!untung lah pagi2 dah dapat berborak dengan orang pangkat besar ni..bukan selalu....ok tujuan dia nak pija add semua kawan2 bekas ILJTM masuk group 2.....sambil 2 dia tanya la pija dah kerja belom...kerja apa dan buat apa...dan kenapa pilih untuk kerja jauh dari rumah....pija pon cerita lah satu2....
.
.
dan Encik 2 puji pija nak tau dia cakap apa????tengok bawah..
.
.
fariza contoh ILJTM yg bekerja "the right courses, the right job, the right post and the right salary..."
.
.
pas 2 dia mintak some pic pija tengah bekerja untuk dimasukkan dalam buletin ikon yang berkerjaya...bangga nya pagi2 lagi dah cakap macam 2... xsia2 kan berpenat lelah ada sikit pujian...k lah cau cincau dlu...
.
.
with love,
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..