..::try klik tengok::..

Thursday, 6 September 2012

zeroempty~~|| Dendang Perantau

Photobucket 
buat kali pertamanya beraya seorang diri diperantauan kerana berkhidmat untuk company..hahah(konon2 lah)hati manalah xsebakkan pagi raya dengar takbir sorang-sorang sambil tengok orang berjalan menuju masjid.....tapi xpe tu semua pengalaman...
.
.
ni gambar dipagi hari raya bersama hafiz , iqbar dan syazwan..walaupun kerja tapi still ada rendang dan ketupat dipagi raya untuk kami yang berkerja nieh...hihihihhih
.
.
yang ni pulak gambar sebelum semua orang balik kekampung bercuti raya...hahah..sedih jugak memikirkan keseronokkan orang yang nak balik kampung nieh...tapi xper sabar..next years take your turn untuk standby raya yerk..hahahhh..pija dah lepas...hihihi 
.
.
yang ni seminggu selepas raya...masing bawak bekal and makan sama..semua ada..rendang ayam,rendang daging,nasi impit dan lemang....kuih raya xpayah ceritalah..dah habis kene makan kat dalam office lagi dah..hahahah(kaki makan semua nyer)
.
.
posing cikit dipagi raya kedua with my bff lah...zira...lama xjumpa so snap2 lah cikit...hihihih

.
.
okeh lah next post pija akan post pasal potluck IT Department next week baru buat..hihihi...n lagu nie memang kene dengan pija yg beraya dperantauan..hahah..selamat hari raya maaf zahir dan batin jika sepanjang berblog nie ada menyakit kan hati sesiapa yang baca blog ni...




with love pija
a.k.a
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..