..::try klik tengok::..

Saturday, 8 September 2012

zeroempty::. | Polkadot !!

Photobucket 
hobi masa lapang pija dengan mak buat kuih...heheh..so bila dah start buat kuih dah xingat orang kiri kanan..sampai ayah cakap dua beranak ni dah start dah buat kerja dorang....heheheh..(okeh lah 2 dari merayap keluar xtentu hala macam orang lain kan)hihihi
.
.
mula-mula buat macam xberapa nak jadik sangat..tapi dah try 2 3 kali akhir nya jadik jugak...hihihi
.
tada ni lah hasil nyer....comel x??hikhikhik...kalau nak resepi nanti pija kasi..pic polkadot yang xjadik xley upload nanti calon bakal makmertua tgk xjadik pulak nak buat menantu..hahahahh
. 
.
next kuih pija akan upload lagi pic...macam2 lagi aktiviti pija and mak kat rumah..hihihi..kadang2 ayah dah naik pening tgk aktiviti kitorang(pening sebab rumah akan dipenuhi barang2 kitorang)hahahahaha..

with love pija
a.k.a
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..