..::try klik tengok::..

Monday, 26 December 2011

zeroempty ~~| Entri zeroempty yang ke-100 |

Photobucket 
yeahh pada usia 4bulan 2minggu 6hari blog ZEROEMPTY dah ada 100 entri dalam tak sedar..xsangka plak rupa2 nyer rajin jugak MW menaip entri...hahaha..dulu bukan xnak lagi buat blog leceh lah xreti nak buat entri lah apa lah...atas sebab kene mengajar orang berblog MW dah start berblog...huhuh..tq lah pada yang dah memaksa MW..hahaha
.
.
dan MW nak ucap kan time kasih kat semua blog yang dah MW lawat n follow tutorial dorg...kalau xder tuto 2 mungkin blog nie masih pakai template,wallpaper n gadget biasa jek...tapi blog nie masih banyak lagi yang nak ditambah...entri pun masih belum mampu menarik ramai orang masuk dan meninjau2...
.
.
MW juga nak berterima kasih pada 151 follower blog MW yang sudi follow n baca semua entri yang MW update...thank you very much...love u all...

with love,
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..