..::try klik tengok::..

Friday, 23 December 2011

zeroempty ~~| freebies kapel |

Photobucket 
okeyy..ni entry yang ke 4 buat hari ni..tetiba rajin nak update entri kan...tak pelik pasal dah 3 bulan dah blog nie bersawang tanpa owner dia...hari yang amat membosan kan so jejalan dan meninjau2 blog orang lain..mana lah tau kot2 ada benda yang boleh share sesama kan...so masa blogwalking tadi terjumpa plak freebies kapel yang amat lah comel kat blog APIT ..(klik kalau2 korang pon nak usha sama)
.
.
.
.
.
.
sweet kan...hahaaha...teringat kat seseorang plak bila tengok doodle nie..apit pesan kalau nak amik doodle nie boleh tapi tolong buat entry ringkas..so entri nie khas untuk apit pasal MW dah amik doodle 2..heheheh..

with love,

Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..