..::try klik tengok::..

Sunday, 25 December 2011

zeroempty ~~| Tempahan Header Percuma!!! |

Photobucket 
dah lama xtukar header untuk blog...so tibe2 ada mood nak edit pic tapi belum siap lagi...
so ada sesiapa nak mintak MW  wat kan header x???kalau nak sediakan satu entri...10 yang terawal je MW akan buatkan letak gambar yang korang nak skali k...kat bawah ni contoh...kalau nak banyak lagi contoh boleh tengok dekat SINI ....
.
.
.
MW akan buat mengikut permintaan kamu semua okehhh!!!
.
.
.





with love,
Photobucket

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..