..::try klik tengok::..

Wednesday, 31 August 2011

~~1st GA dari zeroempty~~

assalamualaikum,

selamat hari raya untuk semua follower MW..ermm MW baru jek balik dari kampung halaman perak..sampai2 jek terus jek on laptop..n nak buat GA...nie yg first..lepas2 nie akan ada lagi kalau ada sambutan ramai....

okeh mcm biasa lah siapa nak join letak banner bawah nie ciap dengan link ke page nie..


syarat-syarat tambahan :-
-letak tajuk entri (1st giveaway dari zeroempty)
-letak banner n link kan ke entri nie
-letak satu pic angpau raya yang lain dari lain
-nak follow ke tak suka hati korg MW  xpaksa..hihi
-tag kan minimum sorang kawan..pastikan kawan2 tau..
-letakkan link entri korg yang dah join kat komen okeh...
-tarikh tutup 11 sept..tapi kalau ade yang nak join lgi tempoh akan dilanjutkan...


ni lah pic hadiahnyer....kalau rase nak cepat2...ajak kawan2 skali...kalau xde sambutan terpaksa lah dibatalkan



with love,


http://azminanordin.blogspot.com/2011/09/jom-join-ga-lagi.html
http://misswhatever-masturah.blogspot.com/2011/09/1st-giveaway-dari-zeroempty.html
http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/1st-ga-dari-zeroempty.html
http://dieylaarshy.blogspot.com/2011/09/1st-giveaway-dari-zeroempty.html

8 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

insyaAllah . nnty choki join ye

thanks ye ajak choki :)

comel la angry bird tu .hee

:)

miss wh0 said...

okey...

Cik Siti Aziz said...

thanks invite cik..nnti cik akn join

::azmina nordin:: said...

mina join sini
jengah la ke sini
http://azminanordin.blogspot.com/2011/09/jom-join-ga-lagi.html

Masturah said...

Ura join sini
lawatlah kat sini ye
http://misswhatever-masturah.blogspot.com/2011/09/1st-giveaway-dari-zeroempty.html

iqawangi said...

join !
klau ada kurg bgtw eh :)


http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/1st-ga-dari-zeroempty.html

dieyla said...

dah j0in
http://dieylaarshy.blogspot.com/2011/09/1st-giveaway-dari-zeroempty.html
h0pe diterima :)
slamat hari raya

fiezahkecik said...

join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/09/1st-giveaway-dari-zeroempty.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..