..::try klik tengok::..

Saturday, 27 August 2011

~~octove.com~~

assalamualaikum,

heheh..walaupun xchat sangat tapi MW masih nak menulis untuk malam nie..tadi masa MW  buat blogwalking kat blog kekawan yang tgl kan jejak untuk MW follow dorg..MW  baca lah entri dorg sekali ada satu lagi laman sosial yang di sebut2 OCTOVE.COM...macam menarik...lebih kurang mcm tagged lah..

so tadi MW pon daftarlah pakai blogger punya id...tapi dia lagi banyak cara yang boleh kiter login...contoh nyer fb,tagged,blogger,twitter,yahoo,google kalau nak senarai kan kat cini xtersebutlah...tapi mmg banyak..siap boleh import pic dari fb lah..

ni MW dah dftar..tapi xtau lah rajin nak godek2 lagi ker x..hehehe



with love,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..