..::try klik tengok::..

Thursday, 25 August 2011

~~selamat hari raya aidilfitri~~

assalamualaikum,

dikesempatan ini MW nak mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...kalau2 sepanjang MW menulis blog n blogwalking nie MW ader melakukan kekasan atau terlanjur dalam pertuturan...

semua pun sedia maklumkan hari nie sekolah2 n institusi2 awam n swasta dah pun start cuti..(hooreyyy)..okeh MW nak pesan2 cikit nie...dah cuti ni raya nie jangan lah banyak sangat main mercun..nanti naek sekolah dah xder jari nak menullis..hehe..pesanan nie bukan sahaja untuk budak2 tapi untuk mak bapak budak sekali yer...

dan kepada yang balik kampung hati2 lah balik kampung nanti..rumah jangan lupa pulak kunci..pastikan gas dan letrik dah tutup...MW tahun nie seperti biasa akan beraya kat home town blah emak lah..
perak..lenggong here we come..xsabar nak balik kampung..jumpe tokwan ,opah n moyang dan ramai lgi lah...

ahad nie MW akan bertolak balik kampung...gumbiranyer..hehehe..okeh lah selamat bercuti..bye2..


with love,

4 comments:

Miz Lumpy ^0^ said...

ati2 yer ~

miss wh0 said...

samer lah..

MizSizuka ^0^ said...

pija selamat hari rye maaf zahir dan batin ye .. ak mohon maaf selama kte kwn nie ak ad wat slh dgn ko .. halalkn mkn mnum ak ye .. semoga p'sahabatn kite nie kekal pai ble2 taw...

miss wh0 said...

0-0 ok..hehe...insyaallah kekal slagi aku benyawa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..