..::try klik tengok::..

Monday, 5 September 2011

.::Min Ho n the Geng::.

assalamualaikum...

heheh...pelik2..misti tertanya2 siapakah min ho bukan...kalau orang korea ckp min ho ni serigala jadian...tapi kat umah MW pon ader min ho..seekor kucing jantan oren..hihi..yang amat lah suker tido..tapi hari nie dia xtido...nak tau pasal ape????pasal ada something interesting yang buat dia xboleh lepaskan...meh tgk pic nie..

tengok 2 Min Ho tengah skodeng tupai kat dalam sangkar...hihihi..abih sume kucing dia xkasi dekat dengan tupai 2....

yang len2 xboleh kasi can kat Min Ho sekor jek...abang n yuna join skali...perhati dari tepi..pasal takot Min Ho cekau..hahah..abang yang tepi skali 2...Si bin lak tengah usha ape lah pak cik2 n makcik dia buat 2...sebab dia xpenah rase lagi tupai nie..hihi..al maklom lah anak yatim..


dah penat kehulu dan hilir..Min Ho relaks jap...giliran si bin plak usha macam mane nak dapatkan tupai 2...


last skali sumer dah penat..dan hanya mampu melihat dengan perot kosong...meleleh air liur dorg...hehehe..abang merah hanya mampu melihat dari jauh jek...


tengok kontot , ibu muda n yuna junior lepak atas moto sambil tido..lagik baik..dari mengharap buah yang xgugur...hahahah


with love,

2 comments:

MaMa AiNi said...

wah misswho pun ada byk kucing kat rumah ya..penyanyang orgnya,misswho ni..he2x..

miss wh0 said...

mama saya memang suka kucing...n kalau mama nak tahu saye ada lebih dari 10 ekor hemster..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..