..::try klik tengok::..

Friday, 2 September 2011

~~raya..rayanyer pun kat kampung maknyer pun~~

assalamualaikum..

hari ni dah pun raya keempat..sekejapnya lah masa berlalu..sibuk beraya rumah orang rumah sendiri belum ade yang datang berkunjung..kecuali jiran depan rumah semalam..ni MW masukkan pic hari raya pertama beraya kat umah tokwan n opah..kat perak..

yang nie pic baru siap pakai baju raya...

yang nie pulak bersama my adik lah maya..sape lagi cantek??hihi gurau jek..


sempat pulak amik pic kat ladang teh cameron..waktu nie dah on the way balik pahang..



lepas beraya kat perak MW balik pahang beraya belah ayah lah pulak..hehe..walaupun dah nak cukup 22tahun 10hari lagi tapi MW tetap dapat duit raya lagi dari makcik2 n pakcik2..heheh..sebab MW kan belajar lagi..okeh2 sampai sini dulu okeh...buat yang bace entri nie jemputlah join giveaway misswho..klik link bawah okeh kalau nak join..bye2..


with love,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..