..::try klik tengok::..

Wednesday, 21 September 2011

..::sony ericson mix walkman::..

Photobucket 
2 3 hari ni MW tak ada idea nak update entri..habis dah tak tau nak update apa so MW pun bukak google terjah gambar...sambil-sambil tengok pic tu MW ternampak pulak sesuatu yang berkenan dihati..dari mata turun terus kelubuk hati lah orang kata..heheheeh..
.
.
.
nak tahu apa?????ni dia sony ericson mix walkman..cute n cantik..MW amik sepasang lah...untuk MW n my little adik ct sara..(adik kat adtec)...MW amik warna hitam n grey..

jeles dengan kak ina[onenanina] n yatt[mizsizuka] sebab diaorang pakai nset C3 couple..hihihi..so kak ina n yatt jangan jeles ye..hihih


p/s beli pun sebab nset sekarang dah black out masuk air hujan..maklum lah rider maut..hehe


Photobucket

7 comments:

0nenanina Vanilla said...

wah3..rupenye ade orang jeles kat sya.haha.. amboy nak jugak phone kapel.ngeh3.. nek adtec msti ramai pakai phone canggih. tu la pija suke pkai csl..jap je da ko. selak pon ngah confuse nk tukar phone ke tak

miss wh0 said...

hakhakhak...jeles jugak...rase nyer selak xtukar..ari 2 dah marahkan dia utk kak ina...hehehe

MizSizuka ^0^ said...

hehe .. xsngke i ada owg jeles ea .. heheeh .. pape pown ingt ye jimat2 taw ... tahniah dah bli hp bru .. bpew harge nyer~ heheh ....

miss wh0 said...

xpayah lah tanye harge..lebih kurang korg jek..hihi

MaMa AiNi said...

wah h/p baru..mama jeles ni..he2x..ni yg buat mama nak tukar yg baru ni!!

miss wh0 said...

hehehe..silakan mama...

MizSizuka ^0^ said...

hehe .. ok ... class ko nyah ... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..