..::try klik tengok::..

Sunday, 4 September 2011

.::kebosanan::.

asslamualaikum....

hari nie hari last dah cuti..sok akan mula masok keje semula a.k.a prektikel...so aktiviti hari nie ialah edit pic n renovate blog en.kalajengking a.k.a RJ hello.fm...

MW xlah pandai sangat pasal blog pasal baru jek lagi men blog nie...tapi stakat nie ramai yang mintak link2 untuk cantek kan blog dorg...MW xlah kedekot...insyallah MW  akan kasi kalau kamo2 mintak..ilmu dunia nie xboleh bawak kekubur pon kan..hihih...so nak tgk x pic yang MW edit hari nie...

ala2 pic nak kasi makmentua..hihi


yang nie lak mcm kartun2 cikit...


dah mcm mak datin nampak jambul cikit kat depan hihihi..


yang nie plak terteleng cikit...tapi bukan oku..hihi


okeh2 cukup mengarut..hihi..n buat sesape yang blom tahu pasal GA  yang MW  anjurkan..sila2 lah tgk link bawah nie...GA nyer keychain angrybird n keychain straberi dari cameron higlands....



with love,

3 comments:

MaMa AiNi said...

he2x..gelak seorg diri mama, bila miss who ckp gambar ni nak kasi makmentua ..ha2x..nice pic !!.

pinkcolour82 said...

comelll........shout kat cni la..takleh nak shout kat shoutbox..terlindung dengan nuffnang...:-)

miss wh0 said...

alah mak yer ker...hihi..mama saya single..so lom ader bakal makmentua..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..