..::try klik tengok::..

Friday, 2 September 2011

~~you don't know women~~

assalamualaikum...

heheh..tengok tajuk cam luah perasaankan..heheh...bukan lah nie citer fevret MW...ermm dalam minggu nie mungkin citer nie abih..citer nie best giler...nak tau sinopsis x??meh MW story mory cikit..

citer nie pasal lee min jong kawen dengan gang song chan..dorang kawen dah lama tapi still xder anak..mak mertua min jong asyik mendesak..padahal si min jong nie dah buat mcm2 untuk hamil..sehingga lah muncul pihak ketiga..oh yu ran(wartawan yang penuh hasad dengki)..rumah tangga min jong bergolak sehingga song chan menceraikan dia...time kene cerai 2..tup2 min jong hamil..n dia terus rahsiakan tentang anak dia dari famli bekas suami dia...

bila anak min jong dah besar...dia jumpa dengan park mun hyuok...n dorg been in love n kawen...hihi..kalau nak tau lagi lanjut korg tengok kat channel 393 astro beyond dia siarkan 2 episod setiap malam...xsabar nak tengok ending dia..

park mun hyuok , lee min jong , oh yu ran n gang sog chan


with love,

7 comments:

dieyla said...

sy pon suke tng0k citer niey ..

Dila Nasurudin said...

this my 4rite too...geram sgt tgk cter nie

miss wh0 said...

tau xper...tapi tengook min jong cekal sangat....

MaMa AiNi said...

miss who layan citer korea ek !!..dah habis beraya ke?..

miss wh0 said...

aah...dah abih dah..hehe

Bell said...

dah lama tak layan cter korea..huhu

Christian Tadeo said...

i added you here in my site http://literasura.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..::tabung PTPK::..

..::my lovely awang::..